Back To Top

Webinar De Renovatieversneller

In verband met de ontwikkelingen rond COVID-19 hebben we de geplande regiorondes van De Renovatieversneller helaas tot nader order uit moeten stellen. Om partijen door het hele land van alle benodigde informatie te voorzien, organiseren we op 2 april een webinar.

Het is een van de grootste uitdagingen de komende jaren: alle woningen CO2-neutraal krijgen in 2050. Eén ding is duidelijk: corporaties kunnen het niet alleen, maar marktpartijen ook niet. Gezamenlijk optrekken is noodzakelijk. Om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. In dit webinar informeren wij u over hoe het landelijk ondersteuningsprogramma, inclusief de subsidieregeling De Renovatieversneller u daarbij kunnen helpen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij nodigen je dan ook graag uit om het webinar op 2 april om 16.00 uur te volgen.

Het webinar is bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven.

Programma

Boegbeeld van De Renovatieversneller Margriet Drijver geeft een algemene uitleg over De Renovatieversneller. Daarna gaat Frank Bonnerman in op de subsidieregeling. Joris van den Heuvel sluit af met een informatie over de begeleiding en het kennis en leerprogramma.

Aanmelden?

Meld je hier aan voor het seminar!
Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.