Back To Top

Uptempo! en Renovatieversneller matchmaking- en schrijfdagen

Uptempo! organiseert in samenwerking met het programma De Renovatieversneller twee dagen waarop partijen elkaar kunnen leren kennen en samen kunnen werken aan een aanvraag voor subsidie in het kader van De Renovatieversneller. Uptempo! is een programma dat gericht is op snellere opschaling van innovaties die van belang zijn voor een aardgasvrije gebouwde omgeving.

Matchmaking
Op de eerste dag, woensdag 15 juli, richten we ons vooral op online matchmaking. Corporaties maken kennis met relevante innovatieve bedrijven die, bij voorkeur al in startende consortia, innovatieve renovatieoplossingen beschikbaar hebben die voor brede marktintroductie geschikt zijn. Bedrijven leren ook elkaar kennen, zodat ze relevante allianties kunnen vormen.

Schrijfdag
De tweede dag vindt plaats op woensdag 26 augustus. Op deze dag stellen wij je bijvoorbeeld in de gelegenheid om samen te werken aan een aanvraag voor subsidieregeling De Renovatieversneller, waarbij je adviezen kunt krijgen om de aanvraag te verbeteren. Het is nog niet bekend of deze dag online wordt georganiseerd of centraal in het land op een fysieke locatie plaats kan vinden.

Je kunt je via deze link inschrijven voor 15 juli. Wij stellen je daarbij onder meer de volgende vragen:

  • Werk je voor een woningeigenaar (bijvoorbeeld verhuurder) of voor een innovatief bedrijf met schaalbare renovatieoplossingen dat?
  • Maakt je al onderdeel uit van een (gestarte) alliantie, zo ja met wie?
  • Met welke kennismaking ben je het meest geholpen, verhuurders, innovatieve bedrijven of beide?
  • Wat is meer relevant voor jouw organisatie: gestapelde bouw, grondgebonden woningen of allebei?
  • Kun je in twee korte zinnen beschrijven wat je  te bieden hebt aan andere aanwezigen?
  • Wanneer is de online matchmaking voor jou geslaagd?

Op basis van de antwoorden, die wij delen met de andere deelnemers, word je ingedeeld voor een carrousel na de plenaire aftrap. Het is daarom belangrijk dat je ook echt deelneemt als je je opgeeft! De uiterste datum om je op te geven is vrijdag 10 juli (12:00 uur).

Om woningeigenaren (corporaties, particuliere verhuurders, VvE’s) met elkaar te laten matchen, voor onderlinge samenwerking, organiseert De Renovatieversneller ook andere activiteiten, zoals events/workshops in het najaar (houd daarvoor de website goed in de gaten).