Back To Top

De Renovatieversneller helpt aanbieders!

Zie jij jouw organisatie als een koploper op gebied van woningverduurzaming? Wil je nog meer kennis en ervaring opdoen of met anderen delen over hoe we woningen sneller, beter en betaalbaar kunnen verduurzamen? Ga dan voor innovatieve verduurzamingsoplossingen die leiden tot substantieel lagere TCO (total costs of ownership) en een hoge huurderstevredenheid. Of draag bij aan een efficiëntere keten van vraag en aanbod met een concept of aanpak die reproduceerbaar, slim en schaalbaar is. Zo realiseren we samen de versnelling en komen we tot een aanpak van duizend woningen per dag.

De Renovatieversneller biedt jouw organisatie deskundigen die je kunnen begeleiden bij bijvoorbeeld het opzetten of verder professionaliseren van de samenwerking met andere marktpartijen en met woningeigenaren. En ze kunnen je inspireren door te laten zien welke innovaties er in de markt beschikbaar zijn of tips geven voor de bewonerscommunicatie.

Daarnaast kan de subsidieregeling woningeigenaren samen met aanbieders helpen meerjarig op grote schaal met een gestandaardiseerde aanpak renovaties uit te voeren. Denk aan industrialisatie en standaardisatie en laat zien dat het mogelijk is met hoge kwaliteit betaalbaar op te schalen!

Jouw voordelen op een rij:

  • Toegang tot een netwerk van gelijkgestemden die de mogelijkheid biedt mee te doen in een collectief proces, waardoor versnelde verduurzaming makkelijker wordt
  • Ontzorging door gesubsidieerde begeleiding van het onafhankelijke en deskundige Ondersteuningsteam voor verdere aanscherping van het aanbod
  • Toegang tot kennis en ervaring van andere leerzame collega-initiatieven
  • Gestandaardiseerde uitvragen door corporaties
  • Meerjarig perspectief: spreiding in tijd van gebundeld en gecontracteerd volume. Daardoor weet je hoeveel woningen je de komende jaren kunt doen en kun je dit verdelen. Dat biedt continuïteit en zekerheid.
  • Toolkit met eenduidige toepasbare standaardinstrumenten (bijv. voor integrale kostenberekening), model prestatiecontracten, stappenplan om huurders mee te nemen.

Interesse in gesubsidieerde ondersteuning? Werk je al met anderen samen of wil je dat graag? Meld je hier aan.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief